Smaka av med örtkryddorna samt salt och peppar. Ca 4 port. 1 fläskfilésalt och pepparBaconris1 pkt bacon3 dl ris + vatten1 inlagd grillad paprika10 småtomater1 dl rostad lökÖrtsås2 msk hackad gul lök2 ½ dl creme fraiche½ dl matl
Idag så gjorde jag en helstektytterfilémed en marinad som jag hällde på precis innan servering. Nu finns även en sida med samlade recept, lätt överskådlig med bilder för att göra det lättare att kanske hitta nya favoriter här på bloggen
Lägg kycklingen på ett galler och ställ in i ugnen medgratängen under kycklingen. Tanken är att alla goda smaker från kycklingen kommer att droppa ned i gratängen
Salta och peppra ytterfilén. Bryn den i mjölkfritt margarin och rör ned vetemjöl Späd med creamy cooking och smaka av med salt, peppar och schalottenlökfond och buljongtärning
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.