Mat

Mat

  • 14 Recept
Mustig ungersk gulasch med potatislimpa

Mustig ungersk gulasch med potatislimpa

Blanda med tomatpuren och slutligen över hett vatten och lagerblad. 4 msk tomatpuré. 4 msk tomatpuré. Oj vilken fantastiskt mustig ungersk gulasch gjord på mitt vis
Kale and amaranth tabbouleh

Kale and amaranth tabbouleh

Gröna februari – för en hälsosam och klimatsmart månad. Green February – for a healthy and climate friendly month
Indisk kikärtsgryta

Indisk kikärtsgryta

Tillsätt tomatpuré, kardemumma och kanel och låt det fräsa några minuter. 2 msk tomatpuré. 2 msk tomatpuré
Friterade semlor!

Friterade semlor!

Favoriter i Repris. Mina favvo semlor från förra året. Ni anar inte hur gott det här var. Semmelwrap eller wrap semla, vad kallar ni det
Vegansk gulasch

Vegansk gulasch

2 gula lökar 1 röd chili 2 gröna paprikor 1 röd paprika 1,2 kg potatis 3 vitlöksklyftor 4-5 msk tomatpuré 10-15 dl vatten 2. 4-5 msk tomatpuré
Moussaka

Moussaka

ha i 2 lagerblad, salt , vit o svartpeppar o lite aromat. Häll över lite mjöl och sen slår du på en burk krossade tomater 1 msk tomatpure ur tub helst
Kycklingwok med nudlar

Kycklingwok med nudlar

matolja till stekning. MatarkivetE-postSkriv utFacebookTwitterGooglePinterestGillaGilla Laddar. Relaterat matolja till stekning
Soppa från Italien

Soppa från Italien

Häll på dom krossade tomaterna och vattnet. 400 g krossade tomater5 dl vatten2 potatisar2 morötter1 lök2 vitlöksklyftor2 grönsaksbuljongtärningar2 lagerblad1 tsk timjan1 tsk oregano2 tsk paprikapulver2 msk chilisås1 röd paprika1/2 squash1 b vita bönorSkala potatis och morötter och dela i mindre bitar. 400 g krossade tomater
Marockansk linssoppa

Marockansk linssoppa

1 brk krossade tomater. Lägg ner linserna, tomaterna och kycklingbuljongen och 7 dl vatten och låt koka i cirka 15-20 minuter. 1 brk krossade tomater
Nyttiga köttfärspiroger

Nyttiga köttfärspiroger

Rör i krossade tomater och tomatpuré. 1 dl krossade tomater. 1 msk tomatpuré. 1 dl krossade tomater. 1 msk tomatpuré
Fransk Korvgratäng

Fransk Korvgratäng

4 portioner. 12SP/portion. 800 g potatis1 fänkål1 gul lök500 g middagskorv 9%1 tsk örtsalt2 dl fraiche 5%1-2 tsk dragon1-2 tsk oregano1-2 tsk torkad persilja1 msk senap0,25 solovitlök0,5-1 tsk chilipulver1 påse sallad0,5 gurka