Recept på vegbullar i citronsås och spätta tikka masala
Hur bra som helst
Hur bra som helst
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Citron
  • Gul lök
  • Gurka
  • Potatis
  • Ärtiga bönor (ett paket med blandade bönor)
  • Majsstärkelse
  • 1 ägg
  • Salt
  • Svartpeppar
  • Torkad timjan
  • 900 g potatis
  • 1 gul lök
  • 1 dl
  • 1/2 dl glutenfritt ströbröd
  • 3/4 dl mjölk
  • 1 ägg och
  • 1 tsk soja
  • 500 g vegfärs
  • 3/4 tsk salt och
  • 2 krm svartpeppar
  • 5. Riv skal och pressa saft
  • 1 tsk honung och
  • 2 krm torkad timjan
  • Spätta tikka masala
  • Babyspenat
  • Körsbärstomater
  • Ris
  • Röd paprika
  • Glutenfri grönsaksbuljong
  • Olivolja
  • Salt
  • Svartpeppar
  • Tomatpuré
  • Ugnsfolie
  • Vitlöksklyfta
  • 2 gula lökar. Hetta upp lite olivolja i en rymlig stekpanna eller stekgryta. Skär upp paprikan. Fräs lök, paprika och 1 vitlöksklyfta (pressad) i
  • 1 påse tikka masala krydda och rör ner
  • 2 msk tomatpuré,
  • 1/2 tärning glutenfri grönsaksbuljong och
  • 1 dl grädde
  • 3 dl vatten och låt puttra i
  • 5. Lägg ca
  • 1 tsk salt och
  • 2 krm svartpeppar
  • 1 påse babyspenat
  • 1 ask körsbärstomater

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.