Tina fisken om du köpt fryst. Torsk i paket 1 bit fisk per person 1 klick smör Cocktailtomater Citron Sparris Färska örter Salt & peppar Gör så här. Lägg på grillen eller i ugnen på ca 200° C i ca 15 min, beroende på fiskens tjocklek. 1 bit fisk per person
Hej fredag kväll. Hur mår ni idag, så här dagarna innan jul. Jag hade så många och stora planer, på vad jag skulle göra efter jobbet men kroppen sa ifrån redan natten till fredag, så större delen av dagen har jag legat i migrän
Hacka potatisen och äggen i cm-strra bitar. Skiva purjolöken fint. Finhacka dill och gräslök. Blanda samman alla ingredienser till gubbröran, smaka eventuellt försiktigt av med lite salt
Koka upp ättika, socker och vatten under omrörning och kyl ner lagen till kylskåpskall. Skala och dela röd och gul lök på mitten och skär löken i tunna skivor
Krydda fisken med salt och peppar. Låt fisken vila medan såsen rörs ihop. Stek fisken i en stekpanna med smör, 2–3 minuter per sida. 300 g vit fiskfilé
Genom att äta fet fisk ett par gånger i veckan har man lagt en bra grund. Själv äter jag ofta fisk eller skaldjur till frukost då det ger en skön mättnad och känns som en fräsch start på dagen
Räkor på en fredag är ju inget nytt här hos oss men egengjord skagenröra på toast var något nytt. Har faktiskt aldrig gjort egen skagenröra förut utan bara köpt men det var ju superenkelt
Dag 1. Skär sillen i ca 2 centimeter tjocka bitar. Vattna ur dem i 2 dygn genom att lägga dem i rikligt med kallt vatten som byts ut en gång under urvattningen