Smält matfettet och häll i de passerade tomaterna värm till 37°
Rör ut den smulade jästen i degspadet.
Hacka de soltorkade tomaterna.
Tillsätt resten av ingredienserna och arbeta degen släpper bunkens kanter.
Låt jäsa ca 30 min.
Ta upp degen på mjölat bakbord och dela den i 2 delar.
Rulla dem till smala pain riche och vrid dem.
Lägg dem på bakpappersklädd plåt.
Låt jäsa ca 30 min.
Grädda mitt i ugnen i 225° ca 15 min.
Jag bakade bröd både fredag och lördag, ena dagen tomatbrödmed soltorkade tomater andra dagen tomatbrödmed svarta oliver, ja, och den fina färska oreganon
Bröa ev med sesamfrön eller glutenfritt skorpmjöl. Arbeta degen med en slev eller degskrapa i skålen. Känn med en provsticka att bröden är torra innan du avslutar gräddningen
2 tsk torkad oregano. Smula jästen och lös upp den i vattnet. Blanda alla ingredienser förutom mjölet. När allt är blandat tillsätts mjölet och arbetas / knådas ihop till en slät deg
Häll i det ljumna vattnet i en bunken tillsammans med Jästen. Blanda sedan i resten av ingredienserna och vispa med degkrokar tills degen fått en slät känsla
Lägg krukorna i en skål med vatten och låt dem suga åt sig vattnet ordentligt. De här små tomatbröden är perfekta att baka i små krukor och ha som dekoration på middagsbordet
Jag kollar i kylskåpet efter olika saker att smaksätta mitt bröd med. Får kolla djupare och djupare i det med anledning av köpstoppet, och nu blev de sista oliverna ingredienser till dagens bröd
Häll 37-gradigt vatten i assistenten. Strimla de torkade tomaterna. Lös upp jästen i degspadet och tillsätt de torkade tomaterna, salt, sirap, oljan och mjölet, men spar lite till utbakningen
T. o. m. a. t. b. r. ö. d. K. s. ä. e. 5. 0. g. j. 1. p. k. M. u. c. v. 4. (. i. n. h. ,. l. f. ). V. 8. P. 2. /. S. O. å. °. D. y. 3. ”. B. 6. G. H. L. J. A. E. 7. R. 9. Ä. t T. d l. m i
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.