Tagliatelle med kycklingfilé, champinjoner, bacon och ostsås ala kökspågen
Kökspågen
Kökspågen

Tagliatelle med kycklingfilé, champinjoner, bacon och ostsås ala kökspågen

  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 3-4 port.
  • 3 st kycklingfiléer
  • 1 burk champinjoner (går även bra med färska)
  • 2 pkt bacon
  • 1 klyfta pressad vitlök.
  • Salt och peppar
  •  
  • Ostsås
  • 1 msk vetemjöl
  • 3 dl mjölk (man kan använda laktosfri)
  • 1 dl riven ost (jag använde mig av mozzarella)
  • Salt och vitpeppar

Beskrivning

    Gör så här.

    1. Salta, peppra och bryn kycklingfilén.
    2. Ta upp kycklingfilén när det håller rätt temperatur (70 grader).
    3. Bryn bacon och champinjonerna tillsammans och pressa i vitlöken under tiden.
    4. Lägg kycklingfilé, bacon och champinjonerna i en kastrull och blanda i ostsåsen.
    5. Häll det över den färdig kokta Tagliatellen.

    Gör så här med ostsåsen.

    1. Red ut mjölet med lite av mjölken.
    2. Häll i resten av mjölken och låt det koka upp i 5 minuter.
    3. Rör ner osten och smaka av med salt och lite vitpeppar.

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.