Inlägget Saftighavregrynskakamedkokostosca dök först upp på ZEINAS KITCHEN. Den blir saftig och god av havregrynen som först får svälla upp som en gröt innan de blandas i smeten
Rulla små bollar av degen och lägg på en plåt med bakplåtspapper, tryck i några bär i varje kaka. Men ett par deciliter fick följa med in så det räckte till kakorna jag bakat idag
En supersmarrig saftig och god kaka som ska serveras ljummen. Är du i ett bakningsmaraton med tanken att fylla upp frysen är denna också perfekt, paketera kakan i foliepaket så tar du bara detta direkt från frysen och in i ugnen ca
Sikta lite florsocker över kakan och servera med den smaksatta crème fraichen. Häll smeten i en smörd och bröad form med löstagbar botten, ca 22 cm i diameter
Här har ni en saftigkakamed kanelsmak, bakad med banan och blåbär. Den innehåller inget smör eller andra mejerier, utan jag har här använt mig utav kokosmjölk vilket passar perfekt i denna kaka
Röra ihop kakamed röda vinbär och rabarber. Eftersom Nea ju fyller år idag och mormor ska komma på eftermiddagsfika så passade jag på att baka ännu en variant på "röra ihop kakan" som jag bakade igår
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.