Det här är mitt tredje försök medraw food-kakor och det mest lyckade, får jag nog lov att säga. De smakar ordentligt med choklad och det faktum att man strör lite flingsalt på toppen ger en väldigt god smakbrytning
Dessa supernyttiga brownies är hur goda som helst som efterrätt, fika eller mellanmål. Dessa supernyttiga brownies är hur goda som helst som efterrätt, fika eller mellanmål
RawChokladbrowniemed hasselnötter och havssalt. Bred ut degen i en form eller på bakplåtspapper (strö gärna över ett tunt lager med kakao och extra flingsalt) och låt stelna i kylskåp
ex en brödform med bakplåtspapper. Mixa och tillsätt kokosgrädden mot slutet. Bre fyllningen över brownien och ställ in i frysen i ca 2 timmar. 2 msk kokosgrädde
Hade man sagt det till min mormor hade hon nog funderat om det stod rätt till med en. Raw food har slagit igenom stort och överallt kan man idag hitta recept på allt från mat till bak
It’s been about a year since I first made these rawbrownies, and although I have tried lots of other rawbrownie recipes and variations since, this one is still one of my favorites
Rawbrowniemed mintsmak. Jag har bakat den både med mintlagret och utan och personligen tycker jag att den inte tillförde så mycket, jag föredrar brownienmed bara botten och glasyren
Det här är mitt absoluta favoritbakverk med en underbart chokladig smak och kladdig konsistens. Min fina vän gjorde raw food brownies till oss nu när vi sitter och pluggar och var i desperat behov av gofika
Jag serverade med hallon, kokosgrädde och vanlig vispgrädde. Var försiktig med saltet. Kokosgrädde. När jag skulle planera måndagens efterrätt googlade jag "raw food brownie" och tog det första receptet jag hittade, som verkade enkelt och gott
Pressa ut brownien i en lagom stor form som du klätt med bakpapper. Då är det bra att det går göra hälsosamma snacks som ändå smakar fanatiskt gott och inte innehåller en massa raffinerat socker och dessutom är fylld med nyttigheter
Täck botten av en ugnsform med bakplåstpapper och pressa ned ordentligt. Under året som gått sedan jag gjorde dessa för första gången har jag provat mig på massor av olika rawbrownies, men den här är trots det en återkommande favorit
Jag fortsätter min sötsakslängtan med lite nyttigare alternativ. Jag gjorde lite ändrigar, hade inget kakaosmör hemma och eftersom jag ville testa detta på stört så tog jag ghee istället (antar att detta gör mitt recept lite mindre raw)
Dessa "cups" består av en rawbrowniebotten, cheesecake med smak av björnbär som fyllning, smält mörk choklad med kokossmak, kokoschips, färska björnbär och mer riven mörk choklad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.