It’s been about a year since I first made these raw brownies, and although I have tried lots of other raw brownie recipes and variations since, this one is still one of my favorites
Under året som gått sedan jag gjorde dessa för första gången har jag provat mig på massor av olika raw brownies, men den här är trots det en återkommande favorit
Jag gjorde lite ändrigar, hade inget kakaosmör hemma och eftersom jag ville testa detta på stört så tog jag ghee istället (antar att detta gör mitt recept lite mindre raw)
Nej men, ett raw-recept igen. Näst på tur står galet goda raw brownies med jordnötsswirl. Om du vill behålla browniesarna helt raw - toppa med orostade, naturella jordnötter
Ännu en raw food-dessert jag gjorde under min månad i Spanien. Moussen i sig är riktigt, riktigt god och botten, som även den i sig är väldigt god, innehåller mycket mandlar vilket i sin tur är en utmärkt proteinkälla (en intressant fakta som jag fick lära mig i Spanien) och därför väldigt behändigt för oss som äter mycket vegetariskt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.