Dela upp kycklingen på hälften i två ugnssäkra formar.
Häll över BBQ såserna i varsin skål över kycklingen.
ha ner bitar av morötter.
Rör om och salta och peppra.
Ställ ugnen på 130 grader.
In i ugnen 60 min
Ställ till 100 grader
Ha på folié över kycklingen och låt stå 3-5 timmar.
Rör om då och då.
Tills kycklingen är igenom och man kan dra isär den.
Servera i tortilla bröd och grönsaker till.
När jag lagar såsen lagar jag alltid dubbel sats, tar lika lång tid och sedan kan man frysa den till nästa gång man är sugen på Pulledchicken eller pulled pork
Den här kycklinggryta blir full av härliga smaker från Medelhavet. Jag lagade den i slow cookern, Crock Pot men den går självklart att göra i vanlig gryta på spisen
Ja att vår premiärmiddag var pulledchicken har ni ju redan förstått, men hur det hela gick till är ju fortfarande höljt i dunklet (säger man fortfarande så eller är det vi som är antika
I lördags bjöds våra gäster på pulledchicken. Pulledchicken med tillbehör, 8 p samt 2 matlådor. Perfekt att tillaga i lergryta, sköter sig själv på låg temperatur i ugnen - och så är det galet gott och faller alla i smaken
Idag gjorde jag pulledchicken med nybakat kokosbröd, jätte gott. Tillsätt paprikapulver, cayennepeppar, färsk ingefära, spiskumin & Santa Marias Chicken-steak krydda
hel kyckling, gärna ekologisk. 1kryddblandning, t. ex creole eller grillkrydda. 1barbecuesås, färdig. 1t. ex riven ost, tacosalsa, guacamole, grönsaker, jalapenos, baguetteTillagning i lergryta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.