Pasta Carbonara
Johan Bäcklund
Johan Bäcklund

Pasta Carbonara

  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 400 g Spagetti
  • 200 g Guanciale eller Bacon
  • Pecorino Ost
  • Parmesan Ost
  • 4 Ägg
  • Pepparkorn
  • En Vitlöksklyfta

Beskrivning

    Förberedelser:
    För att få extra styrka i carabonaran vill man komma åt det som finns i insidan av pepparkornen. För att komma åt det ska du mortla pepparkornen en kort stund och sedan sila dem med en finhålig sil och spara det som hamnar på tallriken under silen.

    1. Börja med att koka upp och salta pasta vatten.

    2. Under tiden vattnet kokar upp kläcker du två ägg i en skål och silar bort äggvitan på de resterande två ägg med hjälp av din hand och lägger i samma skål. Vispa upp äggen med en gaffel och häll i

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.