Lägg grönsaker i en form, skvätt lite olivolja och krydda med lite örtsalt och basilika. Ha vatten i botten.
Tryck ut filéerna så de blir lite tunnare
Gnugga in hackad vitlök tillsammans med kryddorna. Stek i olivolja på hög värme tills önskad färg har uppnåtts.
Lägg filéerna på grönsakerna så att de inte nuddar vattnet. Ugnstemperatur 175-200 20min ca. Kycklingen ska vara 70grader
Tomatsås: Körsbärstomater, svartpeppar, salt
Koka tomaterna tills de spricker. Låt svalna, ta bort skalet. Krydda och mixa. Koka sedan till önskad tjocklek.
Ikväll gjorde vi en riktigt god och härlig rätt, som kommer göras flera gånger om. Perfekt för sommarens grillkvällar, där man kan lägga kycklingen på grillen om man så önskar
Jag måste bara tipsa om den här helt otroligt saftiga och godakycklingen, som vi åt häromdagen. Godaste såsen till grillad kyckling, passar som handen i handsken
Den är varm, krämig och supergod. ) För att vara helt ärlig har jag bara tyckt att IDÉN om morotssoppa verkar god, men var aldrig sådär värst sugen på det heller
1. Sätt ugnen på 175 grader. 2. Vispa ägg, strösocker och vaniljsocker vitt och riktigt pösigt. 3. Smält smöret, häll i gräddfilen och kaffet och blanda det med äggsmeten
Den passar väldigt bra till kyckling. Minns inte om jag hittat receptet någonstans eller om jag fipplat ihop det själv, men jag har gjort den här såsen i några år och den är inte dum alls
Bönpasta med god pastasås av bacon och kyckling, perfekt för Nocarb, LCHF. Efter en titt i frysen grävde jag fram lite smårester och det blev till en god Pastasås och till det kokade jag bönpastan från Risenta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.