Dela kycklingen, på längden ( inte riktigt helt igenom), salta och peppra lite grand. Lägg en skiva parmesanost på varje filé, en msk pesto och två soltorkade tomater
lägg över både kyckling. 3-4 kycklingfileér 4 pers10-12 färska champinjoner1 röd paprika1 ask philadelphiaost2 dl grädde4-5 msk pesto2 msk honungsalt,pepparDela kycklingen i mindre bitar och stek så den får färg. 3-4 kycklingfileér 4 pers
Skär snitt i kycklingen på sidorna och fläk upp kycklingfiléerna. Finhacka mozzarella och soltorkade tomater och blanda med pesto och soltorkade tomater
Stek kycklingfilén i bitar. Rör ihop Cream fraiche grädde fonden o peston. Lägg dom färdiga kycklingbitarna i en eldfast form lägg sedan på bacon o kantareller
Strimla kycklingen och salta och peppra. Då passar det verkligen med Pasta Pesto, som går i ett nafs. Häll det över kycklingen och tillsätt parmesanen, men låt lite vara till garnering
Servera kycklingen med pesto och chiliris. Kyckling. Pesto. Dela kycklingfiléerna på hälften, salta och peppra och lägg tillsammans med tomater på en plåt eller i en ugnssäker form, ringla över olivolja
Skär ett snitt längs kycklingen och fyll dom med pesto. Kyckling. Kyckling. Kyckling med pesto och bulgursallad (ca 4 portioner). 500 g kycklingfilé. 1 dl pesto. 500 g kycklingfilé. 1 dl pesto
Skiva kycklingen, blanda marinaden och lägg ner kycklingen. Några msk grön pesto. Dagen därpå, lägg upp kycklingen på ett fat och dekorera med tomater och oliver
Eftersom jag har en son som gillar nuggets är det så lätt att laga det när det är kycklingdags. Men den här gången blev det en gryta med pesto och lite annat smått och gott
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.