Ni vet när man är så trött och inte orkar laga mat, men ändå vill ha något smarrigt? Jo, jag också. Jag älskar spenat, och gör du också det är det här receptet perfekt för dig.
Gör så här:
Sätt pastan på kokning enligt paketet.
Fin hacka lök i väldigt små bitar och fräs det i rapsolja tills löken fått färg.
Sänk värmen och häll över matlagningsgrädden och smula försiktigt ner buljongtärningen.
När grädden blivit varm, blanda då i den frysta spenaten (välj själv mängden)
När spenaten tinat och blandats sig med grädden, ta maizena redning och strö över maten lite åt gången för att få en tjock och krämig pasta sås.
Häll av vattnet från pastan och servera med den krämiga spenaten.
Nu var det ett tag sen vi hade pasta här hemma så det fick bli detta häromdagen. Vegetariska pasta med massor av härliga champinjoner, vitlök och lite hetta
Låt allt koka ihop och servera med pasta. Kelda laga mat 4 % den är fri från konstgjorda tillsatser, låg fetthalt men behöll ändå en väldigt krämig & god smak, den kommer jag defenitivt att köpa igen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.