1. Finhacka lök, räkor och lax.
2. Blanda med majonäsen.
3. Använd ett glas eller annat runt föremål för att ta ut rundlar från brödskivorna.
4. Det behövs tre rundlar för varje bakelse. Bred röran på den understa och lägg på den andra rundeln. Lägg röra även på denna och lägg på den tredje rundeln.
6. Hacka persiljan.
7. Bred på ett tunt lager majonäs runtom bakelsen och ovan på.
8. "Rulla" bakelsen i persiljan så att persiljan fastnar och täcker sidorna. Det är oväntat trevligt med krossade ostbågar istället för persilja om man nu hellre skulle vilja ha det.
9. Garnera toppen med ett lager rom, en tunt skuren citronskiva, några räkor och en dillkvist.
Till förrätt blev det en käringöbakelse. Påsken brukar vara förknippad med god mat och dryck. Hade planerat en trerätters middag för några vänner på skärtorsdagen men de insjuknade tyvärr, så det blev bara vår familj
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.