2 små
vitlöksklyftor, riv på zestjärn eller vitlökspress.
1 tsk
sardellpasta, förslagsvis Zeta
2 msk
citronjuice
1 tsk
Dijonsenap
1 tsk
Worcestershire sås
2,5 dl
majonäs, gärna Hellmann's
1 dl
riven parmesan
Salt
Svartpeppar
Beskrivning
1. Vispa ihop vitlök, sardellpasta, citronjuice, Dijonsenap och Worchestershiresås.
2. Lägg i majonäs och parmesan och blanda ihop.
3. Smaka av och balansera med salt och peppar efter personlig smak.
Cesardressing. God morgon. Häromdan hade jag med världens godaste cesarsallad som jag gjorde själv. Med tofu som bas för dressingen, fullkornsbröd i krutongerna, veganskt bacon på mandelspån och kokos och extra protein i form av ägg blir detta en mättande och näringsrik sallad
Avsluta med att ringla över cesardressingen. Jag gjorde det enkelt för mig genom att använda färdigköpt cesardressing och brödkrutonger men naturligtvis kan man göra sin egen dressing och rosta sina egna brödkrutonger om man har lite mer tid på sig
En lätt vinägrett eller som jag hade Cesardressing över. Blev ett väldigt plötsligt slut på min bloggning och långt uppehåll, nu är det dock dags att blåsa liv i den igen
Hedvig ville ha kyckling och små Choritzos på spett och det skulle vara Cesardressing till, sagt och gjort det var bara att kavla upp ärmarna och kyla rosévinet
Cesardressingen den också med en tvist. Jag skall åka med barnen till Göteborg och gå på Liseberg nästa vecka och dagens uppgift var att åka in till Stockholm och hämta tågbiljetterna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.