Eggcups
Paradiset
Paradiset

Eggcups

  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Ca: 6 äggmuffins
  • 5 ägg
  • salt och peppar
  • Fyllning
  • 1 gul lök
  • 1 röd paprika
  • 1 tomat
  • 1 champinjon
  • 1 bit broccoli
  • 100 g färsk bladspenat
  • 2 msk riven parmesanost
  • 2 msk riven cheddarost

Beskrivning

    Sätt ugnen på 175°C. Kläck äggen i en bunke och vispa ihop. Krydda med salt och peppar. Skala och hacka löken. Kärna ur paprikan och tärna. Tärna tomaten.
    Dela champinjonen och broccolin i mindre bitar. Smörj muffinsformarna med matfett och ställ på en plåt. Fyll formarna med lök, paprika, tomat, champinjon, broccoli, bladspenat och osten. Blanda som du vill eller följ anvisningarna i filmen. Häll i äggsmeten över grönsakerna och baka mitt i ugnen ca: 20 minuter eller tills de fått färg och äggstanningen stelnat. Njut!

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.