Chokladfudge med Daimkross
jigglybear
jigglybear

Chokladfudge med Daimkross

  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 400 g mörk choklad
  • 25 g smör
  • 1 burk sötad kondenserad mjölk, 397 g (okokt) (använd inte den sorten som heter original eller karamalliserad)
  • 1 dubbel-Daim, hackad

Beskrivning

    1. Hacka Daimen.

    2. Smält chokladen och smöret i en skål över vattenbad. Tillsätt den kondenserade mjölken och rör om ordentligt.

    3. Bred ut smeten i en form, 20 x 30 cm, klädd med bakplåtspapper. Strö över Daimkrosset. Låt fudgen stelna i kylen. Skär fudgen i fyrkantiga bitar.

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.