After Eight-fudge
jigglybear
jigglybear

After Eight-fudge

  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 400 g mörk choklad
  • 25 g smör
  • 1 burk sötad kondenserad mjölk, 397 g (okokt) (använd inte den sorten som heter original eller karamalliserad)
  • 22 –24 After Eight plattor (1 litet paket)

Beskrivning

    1. Ta fram alla ingredienser.

    2. Smält chokladen och smöret i en skål över vattenbad. Tillsätt den kondenserade mjölken och rör om.

    3. Bred ut ett tunt lager fudgesmet i botten på en form, ca 12 x 20 cm, klädd med bakplåtspapper. Lägg ut After Eight-plattor ovanpå. Upprepa i några lager.

    4. Jämna till ytan med en spatel. Låt fudgen stelna i kylen i ett par timmar. Skär den i bitar när den stelnat.

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.