Äpplepaj med smak av kola, visst låter det som ett vinnande koncept. Receptet kommer från bloggen "Bakverk och fikastunder" (mama), men jag har lagt till socker och kanel på äppelbitarna
Denna goda äppelkaka eller paj har jag ju gjort en gång innan. Den är väldigt grym. Strösocker, grovmalen kardemumma och smör att strö över innangräddning
ÄpplepajIngredienser. Det här inlägget har legat och grott som utkast alldeles för länge nu. Inte mycket som slår en riktigt god äpplepaj gjord på svenska äpplen
Ingredienser. Skala och klyfta äpplena och fördela dem i formen. Smält kokosolja i en kastrull. Ta kastrullen från värmen och tillsätt resten av ingredienserna
Sportlovet är över och jag har njutittill fullo. Sovmorgon varje dag, massor av träning, promenader med Hugo, lite jobb på Gripen, umgåtts med min kära man och vänner och även gjort några handbollsträningar
Ingredienser ca 800 g äpplen 1 tsk kanel 2 tsk socker 1 krm flingsalt smör till formen Smuldegen 125 g kallt smör 2 dl vetemjöl 1 dl havregryn 1 1/2 dl socker 1 1/2 tsk flingsaltTillserveringvaniljsås Gör så här Sätt ugnen på 225°C. - Läs hela inlägget här ca 800 g äpplen. 1 krm flingsalt. 1 1/2 tsk flingsalt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.