Mixa vetemjöl, dill och smör i bitar till en smulig massa i matberedaren med kniven monterad. Tillsätt snaps eller vatten och kör tills det bildas en boll
Hej på er,. Galet att det snart är sommar. Tiden bara rusar på. Sommar = fika i solen så jag tänkte att vi skulle dra till med ett recept såhär på studs
Som LCHF. are tycker jag att pannacotta är en enkel och bra grej att göra de gånger man vill göra en riktig efterrätt, till exempel om du ska bjuda på en trerätters
2013 drog igång med ett nyårslöfte om att laga fisk här hemma. Det har gått, hrm, sådär. Men nu har jag i alla fall fräst på räkor till en jättefräsch avokadosallad som marineras med bland annat chili och lime
Lite, men bara lite tomt har det tyvärr ekat här i det Mårtenssonska köket några dagar, men så kan det gå när förkylning blandas med sent kvällsarbete - vi hoppas ni har överseende
(English below) Äntligen måndag igen. En ny vecka med nya möjligheter och nya utmaningar. Jag tror att det är viktigt att man försöker ha en så positiv inställning till livet som möjligt
Semestern kommer att börja med midsommarfirande hos mina föräldrar med grillning och veckan därpå åker vi till Gotland för att hälsa på Felicias farmor och farfar några dagar (vi besöker alltid Gotland den första semesterveckan och då känns det som att semestern har börjat på riktigt och att den kommer att vara för evigt)
Denna vecka har vädret varit sådär. Idag frös jag som bara den, ända in i ryggmärgen… brrr. Då kanske man inte tänker på att grilla i första hand men det är lika bra att gardera sig
Jag satt och spekulerade lite på vad jag skulle göra med rabarbern som växer så det knakar. Här på bloggen har vi tidigare skrivit om rabarberlemonad, rabarberkompott, rabarbersaft, rabarberpaj, rabarbermarmelad och rabarberchutney