Lägg upp resten av tillbehören och ringla såsen över fisken. Rimmad sej med potatis- och blomkålspuré, confiterat sidfläsk, vinteräpplen och cidersåsDet var resultatet av fredagskvällens halvambitiösa matlagning
I marinaden finns den kinesiska kryddblandningen Five Spice, vilken jag hittade på Daglivs i Stockholm, men man kan förstås göra sin egen eller kolla in asiatiska butiker
There is a google translator to the left at the bottom of the menu. Recept och mat är en självklarhet här på bloggen, men varje vecka försöker jag även skriva om någon aspekt av hälsa - psykisk, fysisk eller hälsa kopplat till kost, näring, träning osv
Jamen gör det. Den här pajen är av en helt annan kaliber än den klassiska världsmästaren västerbottenspaj därför tänker jag inte ställa dem mot varandra i en ärlig match där paj möter paj
En morgonrutin jag brukar köra stenhårt med så här års när förkylningar ekar runt varje hörn är att svepa i mig denna ”wake me up shot” som innehåller citron, ingefära och äpple
Men jag väljer att kalla dem för sötpotatis- & rödbetschips. Perfekta att knapra på medan man väntar på att maten ska bli klar eller bjuda gästerna på tillsammans med fördrinken
Nutella eller jordnötssmör går också bra, bara det är något kladdigt helt enkelt. Börja med att smula ner kakan för hand eller med hjälp av en matberedare
Jag halverade receptet på chokladsmetenmenbehöll mängden cream cheese-smet. Receptet har cirkulerat på bloggar omkring, menkommer ursprungligen från boken "Två systrars söta"
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.