Morgonen startade med müslibak av två sorters müsli. Det är väldigt enkelt att svänga ihop och har en god smakkombo med torkade fikon, nyponskalmjöl, päron, äpple och syrlig fil
Han är en utmärkt person på alla sätt och vis men just idag är han bäst för att han kom hit och fixade min diskmaskin, vilken var väldigt nära att döden dö
En morgonrutin jag brukar köra stenhårt med så här års när förkylningar ekar runt varje hörn är att svepa i mig denna ”wake me up shot” som innehåller citron, ingefära och äpple
Sej är nog min favoritfisk, och jag använder mig av den allt som oftast när jag har fisk på menyn, men vill man hellre använda sig av torsk eller någon annan vit fisk, så går det så klart precis lika bra
Så här på tisdagen panerade jag fisken med panko och serverade med en kall sås. Idag köpte jag riktigt billig sejfilé i min affär, stora tjocka filéer som passade till vilken festmåltid som helst
Jag vet att jag har skrivit om detta tidigare, och jag kommer skriva om det många gånger än, eftersom det är alldeles för vanligt att sejen avfärdas enbart på grund av sitt något trista yttre
Smaka av med salt och peppar. 1500 g sejfilé. 3 Täck fisken med blandningen. Använd gärna stektermometer, fisken är perfekt vid 52°. 5 Pressa potatisen vid servering och servera med fisk och bönor
Ingredienser 300 g mjölig potatis ¾ dl lätt-crème fraiche 50 g varmrökt fisk i bitar, t ex lax 1 strimlad salladslök 1 tsk pressad citron salt och peppar 2 bitar sejfilé à 150 g 1 knippa hackad färsk dill ½ msk smör/olja Servera med
When you´re stressed, you eat ice cream, chocolate and sweets. Jag gjorde min egna version så detta är en blanding mellan en muffins och en brownie som man kan fylla med glass
Kokospanerad sej. Som med det. mesta annat är det däremot betydligt godare att göra sina egna. svårt är det inte heller, ett par olika moment, men så värt det när dom
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.