Här kommer denna veckas recept av mig i tidningen XtraBorås. För er som inte bor i Borås så kommer mitt recept även här på bloggen och ni kan läsa hela tidningen på xtraboras
Här kommer denna veckas recept av mig i tidningen XtraBorås. För er som inte bor i Borås så kommer mitt recept även här på bloggen och ni kan läsa hela tidningen på xtraboras
Här kommer denna veckas recept av mig i tidningen XtraBorås. För er som inte bor i Borås så kommer mitt recept även här på bloggen och ni kan läsa hela tidningen på xtraboras
Här kommer denna veckas recept av mig i tidningen XtraBorås. För er som inte bor i Borås så kommer mitt recept även här på bloggen och ni kan läsa hela tidningen på xtraboras
Här kommer denna veckas recept av mig i tidningen XtraBorås. För er som inte bor i Borås så kommer mitt recept även här på bloggen och ni kan läsa hela tidningen på xtraboras
Här kommer denna veckas recept av mig i tidningen XtraBorås. För er som inte bor i Borås så kommer mitt recept även här på bloggen och ni kan läsa hela tidningen på xtraboras
XtraBorås. Bakad lax med ärtpuré. Smaker från det brittiska köket. TILL 4st personer. LAXEN4st laxfiléer, färskaOlivolja1st citron, saften och skalet2st scharlottenlökar, tunt skivadeFlingsaltSvartpeppar
Hoppas ni kommer följa mig och XtraBorås även detta år. Majssoppa. Hoppas ni har en bra start av 2016. Själv är jag just nu i Miami så det är härifrån ni kommer få de två första recepten för 2016
XtraBorås. Pasta med rökt makrill. För 4st personer. PASTAN400g spaghetti4msk olivolja0. 5st gul lök, finhackad3st vitlöksklyftor, finhackade1krm chiliflakes250g körsbärstomater, delade0
XtraBorås. Frukost. Pocherat ägg och avocadosmoothie. För 4st personer TALLRIKEN. 4st stora ägg en skvätt ättika 1tsk salt 4st toasts 150g fetaost, smulad 100g steksmör paprikapulver Hetta upp en liten gryta med steksmör
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.