En kort presentation av Li ifrån Spring Wines & Spirits angående kvällen samt Julius Wallmo som hade tagit fram kvällens meny som matchade vinerna vi skulle få smaka och sen var det dags för oss att laga mat
Dagis hade stängt, utvecklingsdag för personalen, varför jag och barnen planerat en dag hemmavid. Och att bli besegrad av en femåring känns väl sisådär om jag ska vara ärlig
Den här marängtårtan är min svågers specialitet, och så himla god. Den allra bästa fyllningen och toppingen är i min smak massor av färska skivade jordgubbar ihop med grädden
Vi är ju inga godisråttor i den här familjen, kakmonster ja, men godis, nope, det kan ligga här hur länge som helst och till slut får jag oftast slänga det
Hetta upp en stekpanna med smör och bryn hastigt kycklingfiléerna och lägg dem i en ugnsfast form. Bryn sedan lök och vitlök i samma fett som kycklingen bryntes i
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.