strö över de mortlade kryddorna, lägg i rosmarinkvisten, klicka honung på lökarna, salta och peppra. Grytstekt kindsida avgris med kryddor och rödlökPortioner
Har Du tjockare spjäll eller föredrar revbensspjäll från gris, så öka på tiden till det dubbla. Bilden nedan är inte på Åsenfår och inte heller från Huså, utan från en av mina resor i Sörmland
Skär eller klipp aprikoserna i små bitar samt blötlägg dem i vatten över natten. Rör om då och då. Chutneyn smakar bäst om den får stå och mogna ett par veckor
Den här kostmodellen är mer i ropet än någonsin och mängder av kokböcker publiceras. Så mycket grönsaker som jag äter nu, sen jag tog bort bröd, pasta, ris och potatis, har jag aldrig gjort tidigare
Smörj en ugnsform med lite smör ochlägg i hälften av potatisen och all lök. Ta sedan fram en ugnsform (jag använde en brödform, vilket funkade jättebra) ochlägg i ryggbiffen
Lägg köttet, grönsakerna, vin och kryddor i en gryta med lock. Jag fick ju en fantastisk Creusette av min sambo i födelsedagspresent och jag vet att jag och min fina franska gryta kommer att ha många roliga upplevelser i höst
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.