Sötsyrlig rödlökoch krämig chevréost. Häll på balsamvinäger och krydda med timjan. Stek löken mjuk och glansig i smör och olja i en stekpanna eller kastrull
lite vatten Salt Grovmalen svartpepparSkär buketterna av broccolin och lägg i en skål. Hacka en liten rödlök - behöver inte vara finhackad - lägg i skålen
Lägg torskfiléerna på en bädd av grönkål ochrödlök. Stek grönkålen torr i stekpanna, tillsätt grädden och smaka av med salt och peppar, avsluta med att tillsätta rödlöken
Skala och skiva rödlökarna tunt. Lägg dem i en separat bunke och häll på Grenadine. Rör runt så att sockret blandas ut och dra kastrullen från värmen vid uppkok
Hade gärna stannat längre i stugan, speciellt eftersom vi haft så mycket annat och det blivit så sent om kvällarna så vi knappt varit där känns det som
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.