Varma chili- och vitlöksmusslor Här kommer en liten tapas som passa både som ensamt drinktillbehör, förrätt eller som en bufférätt. Ingredienser Mina matminnen
Vitlöksfrästa pilgrimsmuslor med paprika- pesto pasta Kombinationen av söt paprika, mjuk pasta och vitlöksmusslor är så suverän. Detta är från och med nu en av mina favoriträtter healthislife
Vitlöksmusslor med mangosalsa Anette bjöd på middag i lördags. Till förförrätt fick jag testa några för mig nya musslor. De stektes i olja med vitlök, persilja, salt och peppar Smaskelismaskens
Vitlöksmusslor Skrubba musslorna och koka dem ca 4–5 minuter under lock i buljongen. Kasta bort de musslorna som inte har öppnat sig Hemmets Journal
Vitlöksmusslor i tagliatelle Koka tagliatelle. Häll av musselvattnet. Skala och rosta vitlöksklyftorna i olivoljan. Vänd ner musslorna i vitlöksoljan och låt värmas någon minut kokschefen.se
Gratinerade vitlöksmusslor Det är viktigt att bara använda levande musslor. Det kan man kontrollera genom att knacka försiktigt på de öppna musslorna eller peta lite försiktigt i muskeln kokschefen.se
Gratinerade vitlöksmusslor Skrubba musslorna under rinnande kallt vatten. Ta bort skägget och kasta bort alla musslor som är öppna Tasteline
Intervju med Johnnie Lippens Skaldjurstallrik med varma rökta räkor, vitlöksmusslor, grillad havskräfta och rökt chiliaioli samt lättrostad toast Svendsens
Vitlöksmusslor 1. Skrubba musslorna och koka dem ca 4–5 minuter under lock i buljongen. Kasta bort de musslorna som inte har öppnat sig Hemmets Journal
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.