Här ville jag ha en riktigt krämig pasta med massor av sås och smak så det föll för fläskfilépanna som jag kryddade upp med lök, vitlök och massor av små, färska champinjoner
Tillsätt oliver och låt steka med en stund. Potatis med oliver är supergott både till fisk som kött. Testa lite nytt och det smakade bra till potatisen
Det här är seglivat som bara den, och helt ärligt det värsta jag varit med om i sjukdomsväg hittils. en extremt elak virusinfektion, och det är ju inte så mycket man kan göra åt de där förbaskade virusen tyvärr
ett par rejäla stänk med tabasco (så mycket du tål och gillar). Irakiska köket har en hel del sådana rätter såsom marget (grytor) som ska koka med t ex lammkött några timmar
De hade med sig ryggbiff som rullades runt i grov salt och fick ligga i en kvart ungefär. Tryck till dem lite lätt med en gaffel så att de går sönder utan att falla isär
Servera med grönsaker. Skala, skiva och koka potatisen lätt i saltat vatten. Stek köttfärsen och tillsätt sedan champinjonerna (spara champinjon spadet till såsen)
Det här receptet skrev jag upp efterhand som jag hällde i allt i grytan men mot slutet hällde jag i lite mer, så smaka gärna av efterhand med vissa såser och kryddor så att du får såsen precis som DU önskar den
Smörj en ugnfast form och lägg ett lager med potatisskivor. tomat&medelhavsörter. Skala och hacka löken. Lägg i färsen, stek den tills den är grynig och genomstekt
Tryck till med sked eller gaffel. Häll över olja, peppar, timjan och krossade vitlöksklyftor. 700 g färskpotatis, kokt och kall. 700 g färskpotatis, kokt och kall 3 msk olivolja 4 klyftor vitlök timjankvistar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.