Vit choklad och blåbär. Rör ägg och socker lätt med en ballongvisp. Smält smöret och smält ner chokladen, häll detta i äggblandningen tillsammans med vetemjöl och vaniljsocker
Strö över blåbären. Blåbär. Smält smöret. Vispa sockret och äggen pösigt. Ha i mjöl och vaniljsocker. Häll smeten i en smord och bröad form ca 24 cm i diameter
Vi åt den tillsammans med grädde som vispats med lite blåbär och florsocker. 250 g vit choklad200 g smör4 ägg2,5 dl socker 2,5 dl mjöl (jag bakade med glutenfri mjölmix och då behövdes lite mer, ca 3-3,5 dl)2 dl blåbärSmält smöret och chokladen. /Mathilda 250 g vit choklad. 2,5 dl socker 2,5 dl mjöl (jag bakade med glutenfri mjölmix och då behövdes lite mer, ca 3-3,5 dl)
Den heter egentligen mjölkchokladfudge, men jag tog vit choklad i istället. 100 g vit choklad eller annan valfri choklad, finhackad. 100 g vit choklad eller annan valfri choklad, finhackad
Rör ägg och socker lätt med en ballongvisp. Smält smöret och smält ner chokladen, häll detta i äggblandningen tillsammans med vetemjöl och vaniljsocker
Smält den vita chokladen och blanda den med kondenserad mjölk. vit choklad Du behöver. Nu är det ju blåbärstider så passa på att gör några hemgjorda glasspinnar, än är inte sommaren slut
Här bjuder jag på härliga saftiga blåbärs muffins med chokladsmak. Jag har även valt bikarbonat i stället för bakpulver för att muffinsarna ska jäsa fint och för att det är riktigt nyttigt med bikarbonat
Vit chokladkaka medblåbär och citron. Servera medblåbär och glass. Strö choklad och blåbär på kakan. 3 dl blåbär. 100 g + 50 g vit choklad. 1 dl blåbär. Häll smeten i en smord form med löstagbar kant, ca 24 cm i diameter. 3 dl blåbär. 100 g + 50 g vit choklad. 1 dl blåbär
Skär med en vass kniv till fyrkantiga bitar när den svalnat. 75 g vit choklad, riven. Blanda grädde, socker, smör och honung i en tjockbottnad kastrull
Än så länge har det blivit lussekatter, saffranstryffel och den här lite annorlunda fudgen. Receptet är från Leilas söta jul med lite egna modifieringar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.