Därför var det givietvis dags för juliga cakepops med litevintertema. Cakepops är ju bara så roligt att göra, specielltkringhögtider eftersom jag då kan dekorera dem lite extra utifrån just den högtiden
Vi har valt att röka en av de lammstekar som vi köpt från Persfolks Gård. Tumling sker vid det första steget, då binds vätska kvar i köttdetaljen och köttet blirmindre torrt
Matmarknad I helgen var det Internationell Matmarknad på Stortorget. Â Ett kringresandemattivoli, samlat under det Fransk/Engelska företaget Groupe Géraud
Kavringvill jag egentligeninte kalla det här väldigt goda brödet. För miginnehållerinte ett kavring frön och kross, men det är så Rosendals Trädgård namnger brödet som jag hittadeitidningen BAKA
Minaväninna älskar vinter och när hon skulle giftasig blev temat på tårtan självklart vinter. Det är sockerkaksbottnar fyllda med en blåbär och cremostfyllning och choklad
Idag har jag och min dotter varitinnei stora staden och myst. Hon hade presentkort som hon fick handla för och jag införskaffade en liten present tillminkompis Lotta som fyller år nästa vecka
Visst kan man väl äta det även mittivintern, det finns ju frysta jordgubbar att få tag på. Det finns en anledningtill att klassikerblir just en klassiker - när något är så bra från början att man inte behöver göra om receptet - det håller år efter år
Det är väldigtpraktiskt att ha små barnhänder som kan hitta alla trädgårdens bär och plocka dem. Smultronet är ett bär som inte brukar färdas så mycket längre än ini munnen på den som plockat den, men jag tycker det finns god anledning att ta in det i köket och använda det i desserter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.