Jag har använt gula russin, men det går bra med vanliga också. RisMandelRussinSmörGör så här. Ni som äter ris vet säkert här trött man kan bli på den gamla vanliga smaken
Ris kokat i kokosmjölk, garnerat med brynt lök och stekta russin. Jag ska också prova att blanda några matskedar vanlig kokos i risetmedan det kokar för att få en tydligare kokossmak på det hela
Tag med en slev och stick i riset så såsen blandas medriset lite grand. Slå i de skivade shampinjonerna och låt dem brynas med i grytan några minuter
Vispa äggvitorna med sockret och ättikan till ett hårt skum. Jag bakade en dubbel sats av denna risekrispies tårta när vi hade vänner på besök och då blir det en hel plåt
Precis lagom så att det blir lite färg och smak med bibehållen krispighet. Eftersom risken är stor att du inte förstår min beskrivning av hur du ska skära köttet, så kan du kolla in principen här >
Servera medrisoch sallad. ris. Fäst med tandpetare och bryn filéerna runt om i en stekpanna med smör. Blanda grädde, vatten, fond, soja och häll i formen
Så idag blev det ”Kyckling fylld med chili och vitlöksröra”. Dela med dig av inlägget. Fast kallt har det varit, kollade in till växterna i växthuset och där var det varmt och skönt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.