Villni testa så gå in på länken och kolla. Jag är ensvagis då det kommer till bröd. Gärna nybakat och gärna surdegsbröd som både är nyttigare och håller sig färskare mycket längre
Mentid och ork fanns och jag villevidgaköttfärssåsenshorisonterlite. Svart- och vitpeppar. Det beror på att den är god och att jag iprincip kan göra den med förbundna ögon och utan någon som helst tankeverksamhet
Jag vet att jag har bloggat om såväl hamburgare som om coleslaw tidigare , menden coleslaw vi gjorde lördags i kväll slog alla tidigare med hästlängder
Berra och jag som hade kläder kvar efter att vivarit på en maskerad för ett par år sedan, kunde helt enkeltinte låta bli att fullkomligt ryckas med och bestämde oss för att skoja lite med värdparet
I dag bjuder vi på ett klassiskt grytrecept där denenahuvudingrediensen har riktigt gamla anor. nu gör vi ett svanhopp och dyker rakt ner i Portergrytan,
Det vita lagret runt om köttet är salt som kommer från korven och dras ut när den hänger och torkar. Jodå, ni läste helt rätt, detta inlägget handlar om en man, dvs Håkan, och hans korv, dvs den första riktigt lyckade rögade korven han knåpat ihop
Vitillhör väl intedirekt de som bevittnade så mycket av det kungligavigseln, när tvn knäpptes på hadevifaktisktinteensen tanke på att det sades ja i Stockholm
Finns det något bättre sätt att fly regn och höstrusk än att sätta sig ner vid dukat middagsborden vardagskväll med några tända ljus, förse sig med ypperst trevligt sällskap och servera något mättande som får smaklökarna att vakna till på ett mycket angenämt sätt
Visst kan man få tillengräddig sås utan just kossans grädde. ex viltkött, kalkon, nötkött. Den jagar skinkan hack i häl och får ofta utgöra the centrepiece på juldagen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.