Har varit hemma med febrigt Troll idag, på eftermiddagen pysslade vi ihop dekorationer till kakan. Han har fått en massa godsaker hela dagen och nu ikväll ska storfolket få fira med morotskaka
W bakar fortfarande en hel del efter recept ur boken Vibakar och lagar mat. Vi njöt allesammans av ljumma ljuvligt doftande scones med jordgubbssylt och ost på till söndagsfrukost
Det vill säga nu när jag sitter här i soffan med ett glas vittvin och skriver har de äntligen anlänt och vi har bakat pepparkakor för tredje gången den här julen
Tant Gul | Välkommen att titta in i min fotoblogg om mat och vin…
Vispa under tiden ägg och socker pösigt, blanda alla torra ingredienser väl. (Beror lite på hur stor långpannan är och vilken typ av ugn du har, prova med en sticka innan du tar ut den
Jag följde Lindas tips att skära kakan i rutor innan frosingen lades på, vilket gjorde det betydligt mindre kladdigt när kakan slutligen skulle läggas på serveringsfatet
Jag kan inte riktigt bestämma mig vilken slags cheesecake jag tycker om mest, frusen cheesecake, ”vanlig” cheesecake som bakas eller cheesecake som får stelna i kylskåp (så kallad ”no bake”)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.