Tyvärrär det så, att det ser väldans nyttigt ut och till exempel yoghurtdoppat naturgodis låter hur hälsosamt som helst, men läser man på innehållsförteckning så har de i regel inte varit i närheten av någon yoghurt utan är gjord på saker vi helst ska undvika
AKO-kolan ärtillbaka. I min ungdoms glada dagar var jag Blekingebo, närmare bestämt i Karlskrona. Där köpte man såklart korv med bröd när man var lite svång
Vid den här tidpunkten frångick jag ursprungsreceptet och silade av vätskan från lökhacket och vaniljstången, sedan hällde jag tillbaka vätskan i kastrullen
Men häromdagen åt vi en gryta med en kall god sås till, gjord av creme fraiche och Ajvar Relish. Men å andra sidan jobbar vi heltid båda två en hel månad till
Vivärmer den i mikron. (F-n, vi borde haft retsina…) Vi satt ute på altanen, med infran påslagen, men sedan skingrades molnen och det blev (nästan) skönt
Ibland blir jag rädd och undrar vad det är för världvi lever i. Idag finns ju ett större utbud av råvaror än någonsin förr och ändå använder man en massa tillsatser och kemikalier i maten vi äter
Håkan är en redan invigd dubbad korvvuxen sedan länge, med många korvrecept i ryggsäcken. Jag är nu formellt dubbad som vuxen, helt enligt korvritualen med korvhornet aktningsfullt pålagt på både vänster och höger axel
Jag är för övrigt Poppy, Jimmy ärKvist och Ofelia är Bäck. Och info för er som inte sett filmen) ett hippie-troll som i slutänden visar de onda (som blir lyckliga av att äta troll) var resten av trollen finns
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.