Den påminner lite om moussaka tyckte jageftersomjag hade i lite kanel i köttfärsen. När min mamma var på besök i Göteborg så gjorde jag denna rätt för första gången och vi båda tyckte att den blev väldigt god
Jag älskar min stekpanna med keramik som beläggning. De var så goda att äta kalla och jag kan se skålen framför mig, Gustavsberg eller Rörstrand, krämfärgad med blå prickar på
Igår kände jag mig krasslig, så träningen fick jag hoppa över, tyvärr så blir det nog så idag med. Jaja men i går lagade jag min Lasagne i alla fall, och nån önskade att jag skulle lägga in receptet i bloggen
Jag behövde göra en kaka utan gluten. Mandelkaka med hallonglasyr. Så jag gjorde om en mazarinkaka. 200 g mandelmjöl, 3 ägg, 1 1/2 dl socker, 1 tsk bakpulver, 1-2 droppar bittermandelolja. kakan med 1 1/2 dl florsocker som rörs med 3/4 dl hallonsylt. 1-2 droppar bittermandelolja
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.