Vegetarisk Lasagne med chevré
Salt & Peppar
Salt & Peppar
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4-5 portioner
  • 400 g hackad spenat
  • 500 g keso
  • 50 g chèvreost
  • 1 tsk riven muskot
  • 1 tsk örtsalt
  • 12 lasagneplattor
  • 1 hackad gul lök
  • 2 st hackade vitlöksklyftor
  • 1 msk olivolja
  • 2 burkar krossade tomater
  • 2 grönsaksbuljongtärningar
  • 1 tsk torkad basilika
  • 1 tsk torkad oregano
  • 2 dl
  • 2 tomater
  • 1/2 zucchini
  • 1/2 dl mjölk eller matlagningsgrädde
  • 225 grader ca
  • 30 minuter

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.