Meat-free Monday igen och vegetariskt blir ju mer och mer populärt överallt. Den gör alltid succé hos barnen som älskar pasta och den krämiga såsen går hem hos ALLA
I min jakt på vegetariska rätter så har jag den här månaden valt att ha vegetarisktsom tema på Månadens middagstips, och ett tips som kommit in från Livsnjutarnas gourmetkök kände jag att jag ville testa omedelbums
Måste ha något att göra med att det är husmanskost. Jag lagar köttbullar väldigt sällan, men när jag gör det känner jag mig som världens bästa husmor och mamma
Raggmunkar är ‘redig’ husmanskost, inte märkvärdig på något vis. Det är sådant som mamma lagade när man var barn, och det är väl just därför det är så många som har bra minnen av just den här typen av mat
Rullade sedan blandningen till små bollar som jag stekte på medelvärme. I ungefär två-tre veckors tid har jag längtat efter stuvade makaroner och köttbullar
Vi försöker hålla ner på sojaprodukterna, framförallt för att barnen får en del sådant i skolan och jag tror inte det är så bra att leva av enbart soja
Man är ju aldrig så kritisk som när det kommer till sin egen mat, men idag vill jag bara överösa mig själv med komplimanger över hur jäkla gott det blev
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.