Somom det vore en fantastisk nyhet att man kan laga mat och frysa in den annonserar jag mitt senaste påhitt för att underlätta de där trötta dagarna när matlagning känns som bergsbestigning
I Mossagårdslådan somkom förra veckan skulle det finnas en majrova. Jag skulle i allafall laga till den idag, hade jag tänkt, och när jag hade skalat och tärnat den och dessutom sniffat lite på den var jag helt säker på att det faktiskt var en kålrot
Meat-free Monday igen och vegetariskt blir ju mer och mer populärt överallt. Den gör alltid succé hos barnensom älskar pasta och den krämiga såsen går hem hos ALLA
Därefter kommeren kvinna hem och hämtar vår gamla tv-bänk, som hon har köpt. Jag känner enomåttlig tillfredsställelse av att sälja av gamla grejer för några slantar, för att kunna köpa andra saker vi behöver mer
Det här är den bästa tiden (tillsammans med julen) på året enligt mig och jag vill inte att den ska rusa på som ett skenande expresståg, utan jag vill ha Skalmanstempo och njuta av varje sekund
Fasolja/fasolia är enböngrytasom serveras i många delar av världen och tillagas på olika vis. Man kan ha kött i och servera den med bröd, ris eller somen sidorätt
Strimla rödlöken tunt. Skär tomat, gurka och sallad i bitar. Häll av vattnet från tonfisken. Romansallat. Blanda kesella med en aning dijonsenap och dill, smaka av med salt och peppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.