Vegan - glutenfri pizza
Gefle kost och hälsa
Gefle kost och hälsa
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1,5 dl kikärtsmjöl
  • 1 msk majsmjöl
  • 1 msk fiberhusk
  • 1 tsk bakpulver
  • 1,5 dl vatten
  • 1 msk olja
  • Samla ihop all deg och mjöla plåten, knåda degen tills den är hanterbar och kavla ut med mjölad kavel på mjölad plåt.
  • Förgrädda i ca 10 minuter
  • 1 dl oatly havrefraiche
  • 2 dl imaten grädde
  • 3 små blomkålsknippen, finrivet
  • 1/2 liten gul lök, riven
  • 2 tsk vitvinsvinäger
  • salt & peppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.