Veganchili – chili sin carne – böngryta. Vill man ta det steget längre så är den här chilin helt fantastisk – och jag använder faktiskt samma grund som i one-pot-quinoan men går några steg längre helt enkelt
2 st Chilifrukter. 1 krm Chilipulver. Stek zuccini, lök och selleri i ca 2 min först, lägg i resten av ingredienser och koka på medium värme i ca 15 min
Vegetarisk (och vegansk) mat på högsta nivå som får smaklökarna att jubla. Torkad Chili, skuren fint. Jo då, det kan jag i alla fall säga om mina sesampanerad butternutsquash-biffar som är serverad med vegan majonnäs
Raw cheesecake är gjord på blötlagda cashewnötter som tillsammans med kokosolja bildar en gräddig och krämig vegansk “cream cheese” som håller ihop kakan
Är det nån mer än mig som älskar chili cheese bollar. När jag var gravid med Zack så åt jag chili cheese bollar nästan varje dag och då jobbade jag rätt så nära Burger King och gick förbi där varje dag (som var dom enda som hade dom då, men nu finns dom på betydligt fler ställen)
Chili con carne satt finemang efter all julmat. I med hackad lök, tomatpuré, hackad tomat, riven vitlök, buljongtärning, chilipulver, paprikapulver, spiskummin, pizzakrydda och vatten
Gör du dem med ärtprotein, agave och vegansk mörk choklad, passar kakorna veganer. Jag bakar sällan från andras recept, framförallt för att jag tycker det är så roligt att experimentera fram egna recept
Att konstatera är alltså att jag generellt inte är särskilt mycket av en #hälsovegan när det kommer till maten jag instagrammar men i hemlighet är jag lite smånyttig och gillar att i alla fall veta att jag kan hälsofiera "vanliga" recept om jag känner för det (det gör jag oftast inte)
Originally posted on Nilla's Kitchen. Ett sött och gott rawfoodgodis som alla gillar. Det är naturligt sött från dadlar och agave och passar till alla säsonger, men verkligen nu till jul
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.