10 timmar
per natt, inte dåligt!!jag har velat blogga men internet har vi i restaurangen tills Chris kommer hem och har stängt, och då sover jag redan. tyvär människor. måste hitta en lösning. om tiden finns på jobbet kanske jag kan börja blogga en snabbis där, tur jag är chefen och kan tillåta detta :) att ha vatten i kranen i restaurangen är verkligen en lyx! och samma sak om man kan duscha på eftermidagen hemma, ett riktigt stort problem här i pedasi under sommaren. vi har en reservtank som kan fyllas men för att fylla den måste det finas lokaltvatten. nu sitter Chris där borta och väntar på att vattnet ska komma så tanken kan fyllas upp ige manuelt med en elektrisk pump n så vi kan förbruka den imorgon. klockan är 22.30! här hemma sitter jag och hungrar ihjäl, vi har inte ens ett litet torrt knäckebröd hemma längre, vi äter och lever på jobbet och tänker inte en tanke på att köpa mat till hemmet. lite småsurt när man sitter här och tillslut äter flytande honung på sked haha.idag blev tigge sjuk, spydde och hade feber, stakars liten. jag tror ju det har något samband med min konstiga magsjuka, men de trodde inte doktorn. han fick hur många mediciner som heslt, usch vill inte tänka på det, måste försöka lita på att det är rätt och nödvändigt på något vänster.. ahhh!!! lilla tigge! på restaurangen går det bra, det börjar bli lite ordning och rutiner äntligen! det är jätte kul att jobba och tiden bara springer iväg. jag går dit kl 8 och jobbar till ca 17. Chris jobbar från 17-21 plus gör massa ärenden som rör restaurangen innan dess fram och tillbaka, sen har vår killkompis manuel börjat oxo, 12-15 och 18-20. vilken skillnad! och lättnad. det går verkligen inte att vara själv så fort det kommer mer än ett sällskap. så nu kan man vara hyffsat lugn när det stormar in folk :) han babblar på som bara den och är verkligen en säljarskalle och pratar om mat han inte har en susning om haha, men dricks får vi in så hejjja! imorgon öppnar vi vid 17 och söndag stängt igen. nästa vecka börjar karnalerna så det lär bli full rulle, vi måste komma på någon bra speciell meny som passar fulla människor. de lär ju inte vilja tugga på ett krispigt salladsblad, hmmm...god natt!
Nyårsfesten blir extra lyxig med läckra snittar till champagnen. Snittar till champagne. Snittar till champagne och bubbel gör nyårsfesten glammigare och godare
Bakade en underbar kladdkaka igår som jag hittade recept på i tidningen Hembakat. Eftersom den har kanel och kardemumma i fudgen så blir det en ganska julig smak vilket jag gillar
) och blanda ned i vatten tillsammans med myntablad och ingefära. 1 l vatten. 1 l vatten. Temperaturen stiger mot 86 farenheit och en kopp grönt te till frukosten blir för varmt
God morgon på er. Hoppas att ni får en härlig lördag. Till helgen finns det tid att pyssla lite extra i köket, och jag och barnen svänger då och då ihop några scones till frukost – en god och mycket trevlig start på dagen
"Lyx"sallad. 30 Oct. 19. 15. Twitter. Facebook. 0kommentarer. Denna sallad var såååå himla god. Ni MÅSTE prova. Perfekt som en lättare middag eller en förrätt
Ugn. 200 grader. Vispa ägg och socker pösig. Vispa ner det smälta smöret. Blanda mjöl, bakpulver och kanel, här lägger jag bort elvispen och rör ner för hand
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.