En något modernare variant av klassikern päronmedafter eight. Lägg i päronhalvorna, sänk till medeltemperatur och låt päronen småkoka tills de blir mjuka
När jag tagit ut formen så la jag på en After eight platta på varje päronhalva. Till glassen, värmde jag konserverade päronhalvor i ugnen så de blev genomvarm
Det är ingen hemlighet att jag älskar After Eight. Jag använder alltid samma grundrecept som ger sådär perfekt krispiga kanter och en seg insida men after eighten gjorde den sega insidan ännu segare
Kladdkaka medafter eight. Häll i en form med löstagbara kanter och ställ in i ugnen i 175 grader i 15-20 minuter. 25 g smör1 dl grädde20 after eight bitarSmält smör och blanda ner grädde och after eight, rör tills det är helt blandat, häll över den kalla kakan och ställ kallt
Idag lät jag mig inspireras av den smakkombinationen i en underbar cupcake med en seg browniebotten proppfylld medafter eight, toppad med en fluffig päronfrosting
Smörj och bröa en rund form med löstagbar kant. Servera med lättvispad grädde. Ta ut tårtan och täck den med chokladbitarna till glasyren och ställ in i ugnen i 3-5 minuter så att chokladen smälter. 175 g After eight. 100 g After eight
Hacka den mörka chokladen grovt och lägg i en värmetålig skål tillsammans medAfter Eight-choklad. Jag dekorerade mina med mynta och färska bär och serverade med en kula vaniljglass
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.