Toppa med riven ost. Rör ner ägg, äpple, bostongurka och räkor i majonnäsblandningen. Skala räkorna men ta undan 8-12 st. Garnera medräkorna och dill 4 skivor kantskuret formbröd. 350 g räkormed skal
En frysgenomgång resulterade i en god, varmsmörgåsmed stuvning på blandsvamp och varmrökt fläsk. Mamma har bidragit med en hel del av sina matkunskaper till boken, vi pratar mycket om mat när vi träffas
Gratinera smörgåsarna på 225 grader mitt i ugnen i ca 15 minuter 8 skivor jättefranska. Lägg ut brödskivorna på en plåt, bred ett tjockt lager champinjoncrème på brödskivorna
Smöra brödskivorna och lägg ut dem på en plåt med bakplåtspapper eller aluminiumfolie. Spritsa på lite tomatketchup och krydda med salt och peppar eller någon allkrydda
Blanda avocado, äpple, rödlök och gräslök med kesella, wasabi och honung till en röra. Lägg på en hög räkor och gör ett litet hål i mitten och lägg i en klick avokadoröra
Till kvällsmat idag mumsade vi varma mackor. Smöra bröden och bred på ett lager med chilisås. Betyget från M löd "Detta var de godaste varma mackor jag någonsin ätit"
Peppra och håll dem varma. Stek räkorna hastigt tillsammans med salt. Smaka av med salt och peppar. Stek grönsakerna i lite olivolja, lägg i tigerräkorna, blanda ner hälften av dressingen samt persiljan
Älskar varma mackor brukar nästan alltid bara göra med smör, skinka, tomat, ost och lite pizzamix men igår brede jag även på philadelpihaost för det låg ett paket i kylen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.