Jag gjorde en väldigt smarrig varm smörgåstårta förra helgen. Ta upp den och stek lök och baconet. Blanda färsen med lök och bacon och tillsätt krossade tomater, crème fraiche, vitlöksost, salt, peppar, köttbuljongtärning och pizzakrydda
Den VARMA smörgåstårtan. Torsdag har vi idag och då är det soppa som gäller. Jag vet att det är en forna tradition med pannkakorna och punschen men ändå har jag lite svårt för det så idag bjuder jag på detta recept istället
Jag älskar brysselkål, de ska helst vara färsk brysselkål som smörslungas med lite salt och peppar. Ikväll gjorde jag en väldigt mumsig sallad med bacon och brysselkål, kan jag rekommendera
Potatissallad är himla smidigt, och det är väldigt lätt att göra en egen. Nu är festernas tid här, buffér på studenter, födelsedagar och bröllop dukas upp och visst är det trevligt att ställa fram en rad olika rätter som gästerna kan hugga in på
Receptet på den här potatissalladen hittade jag i ICA. s tidning Buffé 2008. Den var hur god som helst, så nu blir det ett stående middagsinslag varje sommar
Ät varma överströdda av smulat bacon. salt och peppar. Dela avokados och gröp ur lite av köttet, knäck äggen och lägg ner gulor och så mycket vita som ryms i håligheten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.