Blanda ned rucola och den hackade löken i den varma quinoan. Testade ett nytt fiskrecept till middag idag som var riktigt smarrigt, fetaostgratinerad laxmed rosépeppar och grädde
Rätten är klar när fetaosten börjar få lite färg ochlaxen är genomstekt. Lägg dem gärna tätt så blir det lätt att breda på fetaoströran och mer plats för zucchinin
Varmröktlax är verkligen gott och passar perfekt med den här potatissalladen av Paolo Roberto. Häll dressingen över salladen och, för att få en välblandad potatissalladmed alla ingredienser hela och snygga, skaka skålen försiktigt och häll sedan salladen mellan de två skålarna några gånger
Man får testa sig fram tills det smakar bra =)tärnad potatiskaprishackad rödlök eller strimlad purjolökgrovkornig senap (någon matsked)hälften gräddfil hälften creme fraichesalt och peppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.