Men jag harockså fuskat lite under semestern, dock inte Varje dag, men det har hänt ändå attjag ätit mer syrebildande mat exempelvis på restaurang och jag har även fuskat och någon enstaka gång ätit livsmedel som jag vet innehåller gömt socker
För att göra det enkelt har jag gjort ett schema där de olika sysslorna är uppdelade veckovis, man har alltså varje sak en hel vecka, där kan man gå och kolla om man glömt bort vad man ska göra och det är lätt för migatt se vad alla har för syssla om jag mot förmodan skulle behöva påminna någon
Men för att gå ned i vikt och behålla vikten på en stabil nivå – med en sund och frisk kropp resten av livet, med välfungerande fysiska funktioner, så är det dock andra faktorer som är mycket viktigare
Jag vet inte riktigt vad jagskall säga. Den skall vara helt kall. Ikväll fick båda göra tjänst i vad som kan ha varit min bästa köttfärslimpa hittills, eller om jag möjligen vågar kalla den en paté
Jag var på Äppelmarknaden i Kivik i helgen och har nu en hel del goda äpplen med mig hem. ***************** Jag har lagt upp det här receptet på matbloggarna och ni kan ju bara gissa så många som sparat receptet för att fixa till denna goda äppelkaka
Det jagska göra är rosenmarmelad som är supergod. Rosenmarmelad på färska blad. 5 l röda färska rosenblad. 5 dl vatten. citron rivet skal av 1/2. 25 st certo flaska. Lägg blad och vatten i en kastrull och koka under lock cirka 15 minuter. 2 Blanda ner citronsaft, citronskal och socker. 5 l röda färska rosenblad. 5 dl vatten. citron rivet skal av 1/2. 25 st certo flaska
I förra veckan lyckades jag övertala min man attåterskapa denna fantastiska pastarätt från i våras. Det vete sjutton vad som gav min man inspirationen, men jag tror att en kvalificerad gissning är att det vita matlagningsvinet helt enkelt var slut, och att sherryn fick vara stand in på kort varsel
Ett par av er har bett migatt inte skriva om vikt/viktnedgång, för att det skapar en hets. Allt jag gjort har givetvis gett migkunskap och lett mig till där jag är idag, men för drygt fyra år sedan ungefär kom jag verkligen in i det tänket jag har nu
Till råga på alt hade jagganska ont om tid. Dela picnicbogen i ganska rejäla grytbitar. Veckan som gick har varit rent obeskrivligt tung, och nu måste jag försöka skrapa ihop mig och göra det jag trots allt tycker väldigt mycket om att göra, nämligen blogga
Vilken tur attjagska dit två gånger i sommar. Armarna skakar när jag lyfter de. Lammfärsbiffar som får koka i tomatsås med grekiska kryddor, hehe, perfekt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.