Kanske ska slå till med ännuen kräftskiva till helgen. Det finns bara en sak jag inte klarar av med bufféer och det är när det gäller dem på restauranger när det slängs en massa mat för att folk tar till sig mer än de orkar äta upp
Eller blir det ännuen skräll av någon okänd artist. Dennagången med biff. Som smaksättare var det senaste Årets Kock-creme fraiche med smak av karljohan, timjan och citron
Supermat för familjen. Eftersom jag försöker undvika gluten valde jag bönpasta till den här gratängen. Vill du också laga glutenfri gratäng så gör inte som jag och gå på det vilseledande namnet bönpasta på Kungsörnens förpackningar
Ävenmåndagen ägnades åt att laga fransk mat. Igår befann vi oss i de södra delarna av Frankrike (ja, egentligen i en hemkunskapssal på en skola i Örebro, men med lite fantasi så
Lägg fisken i en ugnsform. Häll det över fisken, strö över kräftstjärtarna och tryck ner dom lite i såsen, gör likadant med de halva cocktailtomaterna, smula över buljongtärningarna och ställ in i mitten av ugn i 200 grader i ca 45-50 minuter
För att inte reta upp för många militanta köttälskare efter mitt förra inlägg så är det bäst att visa att även jag grillar kött ibland även om det inte blir så ofta
Jaha, då var det min tur att åka på en dunderförkylning. Dagens recept hittade hos Jennie och eftersom jag älskar både kyckling och sesamfrön blev jag bara tvungen att testa
I söndags så skulle även Simon ha kalas och till den tårtan så skickade hans mamma en bild och undrade om jag kunde göra en liknande tårta och så här vart resultatet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.