Ja det är precis som rubriken säger, semestern slut och nu jobbar vi för fulla muggar igen. Sista semesterveckan så kom ju faktiskt solen tillbaka så vi fick njuta av den igen
Jag har ätit smörgåsbord två dagar i rad och min mage är nu nästan större än när jag var gravid. Igår var jag på Liseberg med mina kollegor och då åt vi smörgåsbord på Huvudrestauranten
Men man kan verkligen krydda och laborera med den här färsen. Ibland är de hemodlade chilifrukterna väldigt olika i styrka, vilket jag erfarade personligen härom dagen med tårar i ögonen och bortdomnad gom och två små barn som tittade förvånat på sin pappa som drack fil, mjölk och mängder av vatten
Ja, då var "vardagen" igång igen. Snart är det dags för mig att börja jobba igen efter min föräldraledighet, får njuta så mycket jag kan nu av mina sista veckor
Skär kycklingfilé och bacon i bitar. Skala vitlöken och mixa till en färs tillsammans med kyckling. Lägg i bacon, hackade tomater och basilikablad och kör tills allt är blandat
Vårrullar med sojadipp och jordnötsdipp Sushi i olika varianter med inlagd ingefära, soja och wasabi Het köttfärs med salladsblad Blandade melonsorter på spett med hackad basilika Vårrullarna närmast på det gula fatet
Sedan får den jäsa igen, endera lägger jag den i mina krukor, eller i franska formen. Jag lägger ihop allt i formen för bakmaskin, den knådar på program, nr 8
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.