Här vill jag bjuda er på ett ganska smalt recept som inspirerades av min födelsedagstårta som egentligen bara var en "klassisk" morotskaka med len och god citronglasyr och blåbär
Man får inte vara rädd för sprutor. Nu har jag varit nere och gjort iordning pappa och lagt honom. Det är inte behagligt men inte heller vidrigt, man gör det bara
Här kan du läsa mer om varför du bör välja dessa alternativ. Listan består av de värsta produkterna som man bör undvika och välja det ekologiska alternativet av istället, för att minska intaget av miljögifter hos både dig och producenterna
I helgen väntas kärt besök från Stockholm och det skadar inte att fylla på i kakburkarna. När man bakar mjölk- och glutenfritt bananbröd och unnar sig vara lycklig
Ni vet hur jobbigt det är för många att tänka på naglar som dras på svarta tavlan (fast det ljudet måste man väl vara född på sjuttiotalet eller tidigare för att komma ihåg)
Smaka av, det skavara en bra balans av syra, hetta och sötma. Det var livligt, det var BYO, det varvarmt, det var stökigt och jag har ingen aning var det var
Eller ja, den ska ju vara färsk förstås, men det är ingen ursäkt. Jag vet att jag som matbloggare borde älska en massa speciella fisksorter och samtidigt tala lyriskt om det enkelt fantastiska hos en stekt strömming eller en torskfilé med ägg och skirat smör
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.